torsdag 23 september 2010

Mycket har skett

Nu har det gått en tid sen jag skrev något igen, det har hänt en del sen sist... Mattias har varit dålig med sitt hjärta igen så vi fick ta ambulans för 1,5 vecka sedan så nu ligger han inlagd i 2 dygn för medicinering och hjärtövervakning.
I lördags åkte jag och Madde till a6 och shoppade höstskor och varsin fräck mössa ;) Sen mötte vi upp Syrran, Kimberly och Kelly på a6 parkeringen och sen bar det iväg till hotellsavoy för "modell för en dag". Vi hade skitskoj!!!!

Nu ska bara insatskaminen in och besiktas av sotaren och sen kan vi börja elda, wehooo så jä-la najs ;)
Idag har jag varit hemma från jobbet eftersom jag har fått tennisarmbåge...blir att vara hemma imon med så jag kan vila och vara laddad inför tisdag då jag börjar igen.
Vid middagstid åkte jag in till Mattias med en höstbukett och vaniljhjärtan så vi fikade. När jag var o handlade förut köpte jag lite godis att ta med in ikväll, ska nämligen åka in och se på idol tillsammans ;)

I måndags var jag hos min naprapat igen, han tyckte att jag skulle gå och kolla mej för att han misstänker att jag har fått fibromyalgi.... Jag kontaktade vårdcentralen och fick en läkartid dagen efter. Min läkare där är den bästa på hela vårdcentralen men denna gången tyckte jag bara att han nonchalerade mej.
Så istället så gick jag in på nätet och läste om symtomen och det stämde så skrämmande det mesta av det, jag tog kontakt med ortopeden i Eksjö för att få en telefontid med min ortopedspecialist som jag har haft för mina smärtor i armar och axlar innan och fick en tid 15 oktober!!!! Långt kvar känns det som men när jag väntade på tid till smärtenheten för 4 år sedan så fick jag ju vänta i 3 månader så då är väl detta en baggis...
Det känns som om att efter 7 år så måste de komma på varför jag har smärtor i armar, bäcken, höfter, knän, armbågar och benen.
När jag hälsade på Mattias idag så träffade jag en kvinna som hade fibromyalgi och hon sa hur hon hade det och gav mej ett telefonnummer som jag kunde ringa och prata med en kontaktperson på fibromyalgiförbundet, ska ringa imon.
Nu när jag har datorn i knät så gör det så ont på benen att jag inte kan sitta stilla, får väl se om jag får tag på dom imon, måste få träffa nån som kan detta och kan säga om det är det eller INTE. Jag har stått ut länge nu tycker jag och alla undrar hur jag alltid kan vara så glad men ändå må så dåligt, men blir livet lättare för att man deppar ner sej och tjuter hela dagarna???? Nä det blir det inte, jag gnäller ofta över mina smärtor här hemma men utanför dörrarna säger jag inget för att jag är rädd för att folk ska tycka att jag är gnällig och tro att jag bara simulerar. På jobbet jobbar jag med allt, lyfter som alla andra fast jag har lust att skrika av smärta ibland men säger jag något så ser "vissa" bara snett på mej och då får jag bara ont i magen och vill ursäkta att jag finns till. I måndags efter naprapaten åkte jag till jobbet för ett "litet" möte och där satt de bästa i soffan och frågade bara allmänt hur det var och då bara bröt jag ihop. Hade det varit några andra så hade jag bara sagt att det var jättebra.
Den senaste veckan har jag gått med inlindad arm och armbågsstöd med voltarensalva under och äit värktabletter som inte hjälper men inte undvikit något tungt på jobbet förrän igår kväll för då bara tog det STOP! Jag kunde inte ens ta loss lite glass i frysen för då kom nästan tårarna av smärtan men torkade bort dom snabbt. Som tur var så var det bra folk igår kväll som är förstående och de hjälpte mej mycket.
Jag hoppas på det bästa nu imon. Jag var hemma i lördags p.g.a armen och på kvällen var vi ju på modell för en dag i jönköping, jag gick till jobbet på söndagen men givetvis kom ju en fråga spydigt från en på jobbet:"Var inte du sjuk igår"??? Jag hade lust att säga att : "jag går inte med armen och jag är ju för helvete på jobbet idag PUCKO!!! Bry dej inte för faaaan!!!!".

Gå gärna in och läs så kanske ni har mer förståelse! http://www.fibromyalgi.se/
Mirelle Herrey som har fibromyalgi,hennes blogg på: http://www.finest.se/MirelleHerrey


Jag ska kämpa nu för att få reda på vad som händer med min kropp!!! Det är något som inte stämmer :(




Christoffer är i simhallen och badar nu och Madde är ute och säljer newbody underkläder till skolresan, hoppas,hoppas hoppas hon säljer något!!!
Hörs snart igen!
Puss o hej!