måndag 16 maj 2011

Kalorikoll!

Nu tänkte jag börja ha lite koll på kalorierna per dag också efter en vecka. Jag hittade en sida på nätet där man kunde räkna ut hur mycket man ska ha i sej normalt med min längd och vikt och det blev:
1782 Kcal/dag så nu tänkte jag att jag ska äta och dricka max 1000 Kcal/dag.

När jag får i mig mina 5 stycken Nutrilett shakear per dag så har jag fått i mej 560 Kcal och varje Nutrilett när man blandar med vatten innehåller 112 Kcal. Om jag köper färdigblandad i affären så innehåller de mer kalorier, varför har jag ingen aning om men den är ju lite tjockare.
Jag kombinerar ju med frukt och denna veckan som varit har jag ätit middag 2 gånger. I helgen har jag ätit lite mer än vad jag ska tyvärr men det blir ju lätt så. Barnen har varit här denna helgen med så vi har grillat och igår åt vi pasta.

Till frukost idag blev det först 1st Nutrilett skogsbär och 1glas fun light och en kopp kaffe med liiite lättmjölk. Nästa shake ska jag ta vid 12.00 då Mattias kommer hem på lunch, sedan blir de andra vid 15.00, 18.00 och 21.00. Jag försöker hålla på att det ska gå 3timmar mellan varje så jag inte hinner bli hungrig.
När Mattias åkt vid 13.00 så blir det en sväng upp till spåret och löpning ca 30 minuter om nu inte rundan går fortare nu när jag har sprungit den några gånger... Får väl se vad pulsklockan visar med både tid och puls idag, sist var pulsen uppe lite för högt så jag var tvungen att lunka lite så den skulle gå ner. Jag vill ju förbränna fett, INTE kolhydrater =)

Nu ska jag plocka fram löparkläderna så jag bara kan hoppa i dom sen, mumsi!!!

Nutrilett skogsbär.