tisdag 3 januari 2012

Omstart

Ja nu ska jag försöka få en omstart... i bloggandet, matintag och lite till :) Inga nyårslöften, bara ett försök för mig själv. Vet inte hur länge det kommer hålla... Under den tiden som gått sedan jag bloggade sist har det hänt en hel del men det orkar jag inte ta upp här nu så nu kör vi igång på nytt!!!

Jul och nyår är över och snart städas julen ut här hemma. 2012 hoppas jag på blir ett bättre år än 2011 för min egen skull faktiskt. Ska lära mig att börja tänka på mig själv ordentligt för en gångs skull... Har upptäckt att jag måste ta hand om mitt eget liv, familjen och koncentrera mig på mina studier så det går lika bra som det har gjort.
Jag bara känner att jag har gjort mitt för andra nu och vill ha lite tillbaka nån gång också så nu börjar det nya året med en ny Linda!:)

Idag sov jag alldeles för länge men p.g.a vissa orsaker...Ingen sömn på 3 nätter p.g.a smärta i knä m.m men sånt är ju mitt liv nu, det vet jag ju så inget att deppa ner sig för. Blir bara helt utmattad, illamående, kräks och orkar inte gå på mina ben för kroppen orkar inte hålla upp mig. Men vad fan gör det om 100år när jag inte finns mera???
Lagade middag till familjen som vi åt innan barnen åkte till sin pappa, sen gav jag mig fan på att jag skulle ut på promenad med sambo och hundarna, så på med en massa kläder och ut i regn/snörusket och gick. Gick bra men nu får jag lida men skiter i det för jag måste bara UT!

Jag ska skicka efter ett stöd till bäckenet nu som jag kan ha dagtid, är även värme i så det ska hem till mig snarast!
Ikväll har vi bara haft det skönt vid TV:n med varm och go brasa och jag njuter av ett lugn som lägger sig över mig fast värken sågar sönder delar av min kropp.



Gonatt och jag hoppas på sömn och en bättre och fridfull dag imorgon!;)