måndag 1 november 2010

Hur kunde det hända?

  Idag har jag då varit i Tranås och kollat upp mej och min värk. Resultatet blev INTE Fibromyalgi utan "Överrörlighetsproblematik" i vänster fot och knä, axlar, nacke, ryggrad, bäcken och höfter. Satan vad ont det gjorde och gör nu efter undersökningen.
Han bara skakade på huvudet och frågade hur länge jag egentligen gått med detta. 7 år svarade jag och han tittade på mej med stora ögon...

Han sjukskrev mej i 3 veckor och skrev ut starka värktabletter kombinerat med starkare panodil för diklofenak är alldeles för svagt... Jag skulle ta kontakt med en sjukgymnast i Tranås och jag ska dit 10/11.
Jag ringde upp min chef och berättade läget och direkt sa hon:"Vi måste verkligen sätta oss ner och prata eftersom du har haft så mycket sjukfrånvaro detta året" Jag:" Vad menar du?! Jag har varit hemma för feber 1 dag och vård av barn och jag läste till juni, jag har inte varit 1år i streck nu! Hur räknar du? Hon: "Jaja, vi måste i alla fall prata". Jag började lipa och blev så förbannad och sa att jag är så jävla trött på det här, då sa hon bara att hon förstod det men hon vet inte att jag syftade på henne!!!

Jag önskar att ett annat jobb bara kom och knackade på dörren och sa:" Lycka till, Linda"! Men den önskan är ju bara i mina drömmar...
Jag hade inte bett om att få ett sånt här djävulskt liv! Det är inget jag tycker är roligt!
Tyvärr så måste jag åka upp till jobbet i ett annat ärende imorgon men jag funderar på att åka när inte hon är där. Tål inte se henne nu!

Jag var en sväng hos Stina och fikade idag, så mysigt att bara sitta och prata med en naturlig vän.






Kramar till alla som kommenterat på facebook!