måndag 5 september 2011

Nytt liv i olika former

Herbalife funkar kanonbra, gick ner 1,4kg första veckan, wehooo. En hel del cm lite överallt oxå=) I måndags lite hastigt och lustigt besstämde jag mej för att börja plugga på vårdadministratörs utbildningen i Vimmerby, såå skoj! Jag älskar det!
Det är sjukt tufft och lite snurrigt nu i början men börjar lite smått komma in i det nu.

Jag har varit galet trött denna veckan men då somnar jag ju i alla fall på kvällen. Går upp 05.30, åker hemifrån 06.40 och kommer hem 17.10 5 dagar i veckan. Men såå värt det!
Imorgon hoppas jag att mina intyg från läkarna kommer att denna utbildning passar mej eftersom jobbet kräver bevis för att de inte tror på MITT ord. Blev ju lovad studielön men kräver detta nu för att de ska kunna betala ut. De ska allt få sina intyg...
Imorgon 14.30 är det möte på jobbet, och det blir synd om dom om de börjar krångla igen!

Ikväll har vi lämnat vovvarna på pensionat eftersom Mattias åker bort med jobbet imorgon natt och jag och barnen går i skolan. Usch vad jobbigt det var men de har ju varandra som tur är.
Vi ska hämta dom på onsdag kväll, skär i hjärtat och ingen vovve att gosa med i natt:(

Imorgon har jag spinning på schemat, bästa Emma har passet. jag hoppas på att jag fixar det annars vet ju Emma varför jag kliver av cykeln. Hon är ju min massör!
Min nacke och rygg dödar mej snart, måste gå till Emma, hoppas att hon har tid till mej på torsdag!
På fredag kommer Kimberly och Kelly hit och på lördag blir det kräftskiva med de allra bästa! Blir skojsigt värre! Underbart folk blir det=)

Nä nu är jag så trött så ögonen står i  kors:/

Pöss o hej!