söndag 2 oktober 2011

Dag 1- Om mig

Hmm, ja vad ska man skriva... Jag heter Barbro Linda Johanna Isaksson och är 38år, ja vet om mina fula namn...men inte bestämt dom själv :)
Jag är född i staden Västervik och uppväxt i Silverdalen i Hultsfreds kommun. Nu bor jag i Aneby och flyttade hit för 16år sedan, herregud vad tiden går!
Jag har en dotter som heter Madelene och är snart 15år och en son som heter Christoffer och är 12,5år. De är hos mig och sin pappa varannan vecka sedan 3år tillbaka.
Jag bor tillsammans med min sambo Mattias som också är från mina gamla trakter, han flyttade hit för..hmm kan det vara 2år sedan? Tror det, minnet är bra men kort...
Vi har två lurviga barn tillsammans, en tibetansk spaniel som heter Desoto och är 19månader och en shih tzu som blir 1år nu den 7oktober.

Jag har arbetat som undersköterska på Höglandssjukhuset i Eksjö i 10år men kan inte fortsätta med detta p.g.a min Eds så jag har börjat studera till Vårdadministratör och det är det bästa beslutet som jag har tagit på länge!
Saknar vissa arbetskamrater men en stor del av arbetet är skönt att slippa eftersom jag dagligen gick med smärtor i min kropp utan att veta varför. Och avslutningsvis så ska det bli såå jävla skönt att få en annan chef framöver!
Man beter sig inte så som min chef har gjort innan mot mig, bara för att man känt varandra privat innan hon fick sin chefsposition behöver man inte vara spydig och komma med dumma kommentarer och säga det i ett sådant tonfall som om hon har all världens rätt till det.
Aja, det var en liten del av mig.
---
Jag har haft lite bloggtorka ett tag, varit mycket i skolan medmycket skriftliga prov och varit trött som fasen. Jag hinner inte med något alls här hemma eftersom jag är borta i stort sett 11 timmar per dag.
Imon måste jag tyvärr vara hemma p.g.a denna hosta jag har och sjukrådgivningen i Eksjö sa att jag måste ringa till vårdcentralen direkt imorgon kl. 8.00 och kolla upp mig eftersom host medicinen med morfin (Cocillana) jag druckit i 10dagar inte har hjälpt.
Jag KAN ha fått luftrörskatarr...amen yippi! Bara att söka upp dom imon igen och hoppas att det INTE är det.
Missar 2 datalektioner och på eftermiddagen har vi självstudier och jag har mailat min lärare att hon får säga till om jagkan göra något hemma.
jag hade behövt vara kvar på mina självstudier och diktera journaler imon, men är man inte pigg så...

I fredags kom Kimberly hit och i lördags var vi i stan och shoppade. Mina barn fick höstskor och vinterskor, vi åt mat innan vi drog hemåt och Kimberly beslutade sig för att följa med tillbaka hit istället för att åka till ett ställe i Nässjö.
Hon är ju för go, är hellre hos sin moster och kusiner och helgmyser.
Ikväll åkte hon härifrån med bussen 19.50 och skulle vara hemma i Gränna vid 23.00, alltså om 3minuter. Jag saknar henne min lilla snurpis:(

Ja just det, jag började ju med Herbalife:) Har funkat bara bra men har väl inte varit jättenoga när jag varit sjuk. Jag dricker mina shakes och tar mina proteinmellanmål som jag ska när jag är i skolan men när jag är hemma så är jag väl lite slarvig. Inte har jag fyllt i matlistan nu heller! Illa, illa men det finns varken ork eller tid just nu, bara jag gör som jag ska med shakes och mat.
Nu börjar jag bli trött igen och mår illa av denna hostmedicin men jag pratade med mina lärare Annica och Maritha och de sa att de tyckte att det var konstigt att jag stod på benen över huvudtaget med den dosen varje dag och illamående blir det eftersom det är morfinpreparat.

Nä nu är det snart sovdags! Pussen:)

Upplägg av min bloggning

Just nu känner jag att jag har lite bloggtorka... Jag kommer ha detta som bas men kommer väl skriva lite annat vid sidan om också:)
Mycket nöje!:)
 
Dag 1 - Om mig.
Dag 2 - Min dag.
Dag 3 - Mina föräldrar.
Dag 4 - Mina syskon.
Dag 5 - Mina intressen.
Dag 6 - 10 sanningar om mig.
Dag 7 - Något jag vill ha.
Dag 8 - Ett ögonblick.
Dag 9 - Hit vill jag resa.
Dag 10 - Dethär hade jag på mig idag.
Dag 11 - Dethär åt jag idag.
Dag 12 - Hiss & Diss.
Dag 13 - Denhär veckan.
Dag 14 - Vad är kärlek?
Dag 15 - Mina drömmar.
Dag 16 - Dethär ogillar jag.
Dag 17 - Mitt favoritminne.
Dag 18 - Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - Detta ångrar jag.
Dag 20 - Ett annat ögonblick.
Dag 21 - Denhär månaden.
Dag 22 - Om 10 år..
Dag 23 - Dethär får mig att må bra.
Dag 24 - Dethär får mig att må dåligt.
Dag 25 - Något jag inte klarar mig utan.
Dag 26 - Mina största rädslor.
Dag 27 - Min favoritplats.
Dag 28 - Dethär saknar jag.
Dag 29 - En låt som gör mig glad.
Dag 30 - Ett sista ögonblick.