tisdag 25 januari 2011

Facebook knapp

Det är skoj att ha en facebook knapp på bloggen men man kan bara se den senaste som gillade, det är synd. är det så för er andra med som har den???
Skoj att så många tittar in hos mej och läser min blogg, roligare nu när jag har den andra besöksräknaren ;)

Nu kom barnen hem efter promenad med hundarna och tror ni inte att Desoto har pinkat PÅ Tjabo... och vi som duschade dom igår kväll, bara in i duschen igen men han är så duktig. Han är rätt så van vid hårfönen nu med och borsten, så gooo ;)

Nu ska jag snart köra upp barnen till simhallen där de ska vara ett par timmar, då ska jag väl ta en kopp kaffe och glo på TV.

Hej hopp på er ;)

Längtar

Åh, vad jag längtar tills vardagsrummet är färdigt. Nu har vi hittat en hörnsoffa med schäslong som vi funderar på att inskaffa ;) Dyr, men såå snygg och stor så vi kan fläka ut oss alla fyra vid Tv:n. Nytt soffbord blir det med. Madde får ektorpssofforna och det nuvarande soffbordet till hennes rum;)

på fredag börjar vi med den stora delen, nu är ju som sagt matsalsdelen klar. Sååå najs det blir. Efter detta är klart blir det hallen och sen köket, nu jäklar händer det grejer;) Så skoj! Vi har ju en del att göra ute i vår, det ska bli terassgolv och en stor inhägnad och ett eget litet hus till hundarna eftersom vi har en stor trädgård.

I uterummet nya trädgårdsmöbler och en matta i svart eller grått som täcker hela golvet. Tänk när allt är klart, ska bli så skönt att bara slappa då;)

Nu ska jag snart hämta barnen, idag blir det paj till middag. Jag och barnen är själva tills ikväll för M är på utbildning hela dagen. Nu är golven dammsugade och torkade, långpromenad med hundarna avklarade.
Vi fick ett schema av brukshundsklubben hur långt man får gå per dag i viss ålder med valpar, då skulle vi bara få gå 10minuter men Tjabo och han som har sån energi. Vi går ca 20minuter 2ggr/dag med honom och han springer hela sträckan, tror inte han kan gå... ;) Så jag ringde smådjurskliniken och frågade igår och hon pratade med ortopeden där och han sa att en halvtimma var inga problem när man går i hans takt. Så vi tog våra halvtimmesrunda igår kväll och det gick jättebra. Skönt att veta ju.

Ha det gott alla! Tjing tjing!