fredag 14 januari 2011

Vilka är mina hemliga följare?

Hmm, jag har 2 följare mer än vad jag har synligt på min blogg... Undrar vilka som vill vara anonyma, vilka är ni? Varför inte vara synliga? På en blogg har jag sett att jag finns med i listan där man tittar in ibland men det syns inte bland mina följare. Själv följer jag inte den bloggen men tittade in idag och såg detta... Jaja, vill man ha det så, så visst väljer man det själv men jag förstår liksom inte anledningen. Jag behöver inte dölja att jag följer en blogg, det kan jag göra ändå..
Sedan är min fundering... (mycket funderingar nu) Jag har ökade sidvisningar och det är jag mycket glad för, många kommenterar inte men om man inte har något att kommentera utan bara vill läsa så är ni mycket välkomna att göra det. JAG gör det!!!

Jag tycker inte att jag eller någon annan har någon anledning att kommentera om man inte vill eller har lust eller kan skriva något om det man har läst. Om man har en blogg så ska väl alla vara välkomna att läsa, eller vad tycker ni?
Jag har sett mycket eller en del på andra bloggares bloggar. Jaja, nog om detta nu, ALLA ÄR I ALLA FALL VÄLKOMNA TILL MIG ;)

Idag har jag varit hos veterinären med Tjabo p.g.a att han kliar sej så förbaskat i öronen och Desoto dras dit och tvättar honom och drar honom i öronen... Han luktar rent ut sagt SKIT så vi har duschat honom och trodde det var från pälsen men det försvann inte. Jag har köpt en kanonbra bok om hundars sjukdomar och hälsa, där står verkligen ALLT. Jag läste om öroninflammation och skabb(parasiter).
Det skulle se likadant ut som det såg ut när jag tog med tops och klia o.s.v. Det smittar från katter och uppfödaren hade massor med katter, födde upp katter och hade tagit hand om vildkatter. Vi tänkte att:"Där har vi det"!

Jag ringde 08.00 idag och fick en tid 09.20, vi bor i samma kvarter som veterinären så det är nära och bra. Han tog odling så det kommer svar imorgon, han trodde inte det var skabb men det luktade absolut som det. Kan antingen vara början till det eller en öroninflammation. Lilla plutten så ont han har haft och han gnäller när han kliar:( Min lilla plutt, han låg på min arm igår kväll och somnade imin säng tills jag lyfte ner honom i sin bädd. Han älskar att gosa och pussas som Desoto. Älskar verkligen mina/våra familjemedlemmar, vi får så mycket tillbaka <3

Tjabo.