söndag 23 oktober 2011

Skön helg

Nu är det ett tag sedan jag skrev igen, jag har ingen ork om dagarna och inte tid heller förresten... Jag är borta 10-11 timmar per dag och när jag kommer hem är det middag och hjälpa barnen med läxor när de är här och sen pluggar jag när klockan är ungefär 21.00... och då kan jag hålla på till klockan blir tolv och ska sen upp vid 6 och jag somnar inte direkt precis.
Jag måste ändra på mina kvällstider, detta håller inte. Jag är helt utmattad när jag kommer hem, och ser man till mina tabletter (10/dag) och det andra skräpet jag har så måste jag ordna till det med rutintider.

Muskulaturen och lederna i kroppen är fruktansvärda just nu, jaja vad jag gnäller men min blogg är till för att jag ska kunna skriva av mig ibland:)
Jag var hos min naprapat i torsdags och som nuläget är så får jag inte ens vrida huvudet p.g.a att 2 senor ligger typ i kors och är som två fiolsträngar...När jag vrider på huvudet åt vänster så kluckar det till som om nacken hoppar över ett läge och det gör jävligt ont!
Nu skulle jag skaffa nackkrage för att ha den när jag kör bil och sitter vid datorn. Mina nervsmärtor i höger överarm har ockå blivit värre så helst ska jag ha en mousetrapper, ska kolla upp det också.

Denna helgen har varit helt underbart skön, jag och Mattias har varit själva och jag har inte öppnat en bokjävel:) Det var längesen som jag och Mattias kunde rå om varandra, det känns som om vi knappt pratar med varandra längre eftersom jag aldrig är hemma.
I fredags åt vi god mat och slappade vid TV:n och i lördags åt vi god frukost tillsammans med färska frallor och på kvällen hyrde vi film.

Jag kan säga att detta med Herbalife går väl inget vidare... Det funkar med shakes och allt hela dagarna men blir inte så bra rutin nu eftersom jag har så mkt att göra.
På lördag åker vi till Ullared och Kimberly ska följa med. Blir att shoppa lite kläder, känner att jag behöver lite av varje både till mig och barnen.

Nä nu ska jag fortsätta greja, ingen latsida här idag...
Puss o hej!