måndag 2 maj 2011

Ny vecka igen...

Veckorna går sjukt fort! I fredags åkte Kimberly härifrån och hade redan då varit en vecka, galet! I lördags var det dags att åka till våra hemtrakter till vårat hus som min söta pappa gjort i ordning till oss döttrar att åka till när vi vill. Det blir mest jag och min familj eftersom jag bor så långt ifrån.
Vi kom fram rätt skapligt på dagen, tog en fika och åt lite senare, jag tog en tripp till farmor och farfar innan jag åkte och handlade lite på "Konsum" där jag alltid jobbat på somrarna när jag gick i skolan...haha, nostalgi att gå in där!=)

På eftermiddagen kom Mattias föräldrar på fikabesök, åt god paj med vaniljsås och kaffe så klart. Vi åkte sen och skulle titta på majbrasa men precis när vi skulle gå från bilarna som vi ställt hos farmor och farfar så kom regnet... Vi pallrade oss ner ändå men satan vad kallt!!! Vi var där typ en halv timma och drog sen hem till farmor där hon redan förberett kaffe och massa fikabröd och tårta...Goa farmor och farfar, farmor blir 90år nästa år och farfar är 3 år yngre och tänk att få vara tillsammans så länge och vara klara i huvudet.
När vi satt och fikade så kom min kusin med familj också så till slut var vi 12personer runt köksbordet, det är så mycket kärlek i detta hemmet och alla är alltid välkomna.
Vi var tillbaka hem till "Alphyddan" som vi kallar vårat ställe ca klockan 22.30, vi tände en brasa i kaminen och slappade i soffan innan vi la oss. Christoffer som är nattuggla blev lagom sur när jag sa att han skulle stänga av TV:n uppe för att gå och sova, han tittade på Jurassic Park3.
Men mamma bestämmer, haha. Madde blir trött fort så hon la sej så gärna i sin säng=)

När jag la ner huvudet på kudden så va jag astrött men somnade inte förrän 03.00 eller nåt men det är inget ovanligt, hopplöst!...
Igår va vi hemma vid ettiden och beställde mat, var så hungriga att vi ville äta snabbt! Onyttigt men vad gör man...? Tog det lungt medans stackars Mattias var ute och räfsade hela baksidan och körde bort flera kärror med ris igen.
Kallt som faan är det så jag bara fryser, barnen cyklar och när jag kollade vädret nu så visar det att det ska bli regn nu på dagen...hmmm blir att värma dom när de kommer hem.
Jaja, nu ska jag försöka få röven ur soffan och göra lite.
Ha de gott! Puss o hej!