måndag 16 april 2012

Solen skiner och löparsugen



Ja, det där med dag1 och dag2 o.s.v la jag ner direkt, hua så jobbigt. Nae bättre att skriva lite vad jag tycker fast jag är dålig på att uppdatera :(
Idag är det hemstudier men eftersom jag blev klar med allt för över 1 vecka sedan så tar jag det bara lungt... Bara att hoppas att jag gjort rätt på de uppgifterna oxå.
På anatomiuppgiften fick jag tillbaka:"PERFEKT" utropstecken av min lärare :D
Arbetet om hjärtsvikt fick jag lite feedback i så det har jag ordnat till. Mycket var det, rätt innehållsförteckning, bra försättsblad, på sidan 3 efter innehållsförteckningen skulle sidnumreringen börja(fick till det efter några timmar), förklara ingående på mycket frågeställningar, syfte, metod och till slut en diskussion av mig och såklart en källförteckning.
Kan ju tala om att med detta arbete för att få ihop allt så satt jag över 30 timmar på 3,5 dag!!!! Jag är ju helt grön på sån hära arbeten igen eftersom jag är så "gammal"...;)

Har varit hos sjukgymnast nu oxå i Hultsfred och det var inga roliga besked:( Ska i alla fall fortsätta hos hennes kollegor i Vimmerby och det blir visst en lång procedur. Hon vill oxå att jag ska röntga min skolios. På höfterna skiljer det en del, höger är BRA mycket högre än vänster så när hon la tidningar och grejer under vänsterfoten så kändes det som om jag skulle falla åt höger. Blir nog inlägg i skor och jag får absolut INTE gå i mina converse...buhuu

Det är underbart väder idag och längtan efter att snöra på sig löpardojorna och ge mig ut i skogen är otroligt STOR! Sjukgymnasten sa att jag skulle kunna träna och springa igen men med små pauser och lära mig att begränsa mig själv...Hard work blir det:)
Nu har jag ätit lite och väntar in min blivande make så vi hörs snart igen!

Tjip tjip!

Geeee mig tillbax skog och löparskor som jag vill! Träningar till olika utmaningar.