måndag 12 mars 2012

På nytt, eller?

Ja, länesen jag uppdaterade något. Vet att jag har några stycken som vill att jag skriver om mitt mående och hur det går och om Eds men orken har tyvärr inte funnits där.
Hoppas det har löst sig till det bästa för er som har kontaktat mig.

Har ju gått ungefär 1 månad sedan jag skrev något. Praktiken är över och skolan började idag men kunde inte åka av olika anledningar, sjukdom o.s.v.
Min uppdatering på viktväktarna har inte heller gått så bra men har kunnat hålla vikten i alla fall. Nu funderar jag faktiskt på att gå över till LCHF igen eftersom det funkade sist rätt bra och jag slipper rääääkna.
Motionen går däremot inte så bra, kör lite magträning med mitt gummiband när jag känner att jag orkar och inte kroppen smärtar så svårt. Idag var jag sugen på en promenad när solen var framme men då spökar det här som jag varit med om just nu så jag vågade inte:(

Jag är inne och läser lite bloggar, följer nu en tjej som har en jättebra blogg och mycket inspirerande och man får sån himla lust att börja träna igen! Jag hatar denna skit jag ska ha när jag bara egentligen vill dra på mig löparskorna och ge mig ut. Men när jag inte ens kan gå ur soffan så hur fan skulle det gå då? Någon som har ett svar?
Jag ska i alla fall åka och köpa ett solkort imorgon, inbillar mig närmligen att det ska lindra i kroppen när jag solar och får värme och så blir man ju lite brun oxå, bra va?:)

I dag var jag bara så shoppingsugen, köper aldrig nåt till mig själv så jag loggade in på ellos och hittade fina underkläder OCH skor såklart...har ju absolut inga innan;) Ikväll har jag även shoppat på tradera och jag vann det jag ville, wehooo så jävla bra jag är! Tur jag kan buda och kan detta med maxbud men åhh så synd om dom som inte var så snabba som jag....mohaaa:)

Imorgon blir en hemmadag igen och egentligen tyckte neurologen att jag skulle sjuksriva mig själv hela veckan, men va fan jag missar ju så mycket då ju! Jag ringde till min lärare och hon sa att jag skulle stanna hemma med gott samvete men höra av mig hur det går med att komma på onsdag.
VILL åka på onsdag och resten av veckan så min plan är att sova hos syrran så jag inte behöver köra så mycket. Men aja, får se. nu måste jag lära mig att ta en dag i taget.

Ska verkligen försöka uppdatera lite mera nu och även om hur det går med LCHF så är så himla gott!:)
Renovering pågår här hemma nu, min älskade blivande man är så duktig och han ställer upp på mig så fort det är något. Ibland undrar jag om det är tillåtet att ha det så här bra?
I morgon blir det sol igen, hoppas ni njuter nu lika mycket som jag. Nu blir det medicinintag och natt!

Regnig speedwaykväll i Målilla. Snart börjar säsongen och då är det VÅR!