måndag 8 oktober 2012

Är jag på G igen???

Tjenare alla besökare! Jag har inte varit här på jättelänge, jag har kollat in någon gång ibland men ändå ser jag att jag har flitiga besökare!!! :)
Jag kan junte skriva allt som hänt så jag drar bara litegrann. Jag pluggar och står i så det är därför jag aldrig hinner blogga längre tyvärr, men glad att ni tittar in här i alla fall ;)

Skola idag som en vanlig måndag, skriftligt på latinska ord som gick bra. Går relativt bra över lag i skolan. Ligger lite före för att inte känna mig alltför stressad. Jag planerar upp alla uppgifter så jag ska bli klar relativt tidigt och kunna koncentrera mig på vissa saker vissa dagar.

Igår fyllde vår lilla bäbis 2 år, han och Desoto fick grädde på eftermiddagen och mjukmat på kvällen som de aldrig får annars. Måste ju lyxa till det och fira på födelsedagen:)
På onsdag är det anatomiprov och jag skulle egentligen plugga idag men har inte börjat än....jag kan det mesta men känner att jag vill repetera. Jag har ont i huvet, är trött, vill sova, titta på ensam mamma söker och bara göra ingenting. Jag vill inte åka 17 mil om dagen för att komma till skolan just nu så det ska bli skönt att ha praktik i 2 veckor som börjar på måndag då jag ska vara på ortopeden i Eksjö. Lääängtar något djävulskt! Skönt att komma från skolan, inte för att jag tycker det är tråkigt utan av andra anledningar som jag inte tar här offentligt. Blir bara så trött ibland på mycket.
Jag saknar mina jobbarkompisar och min älskade Bibban som blivit sjuk, jag gråter ibland och tänker på henne varje kväll. Jag vill åka till henne och krama henne och bara säga hur mycket jag tycker om henne men jag vet att hon inte orkar med besök just nu. Ska skicka ett brev eller ett kort till henne. Nu ska jag se ensam mamma söker snart med min man.
Vi hörs snart hoppas jag!!!
Kramar L
Tjabo 2 år <3

Jag och min älskade extramamma Bibban 2009 <3