onsdag 4 januari 2012

Julen utslängd och våren på ingång

Ja idag är alla stjärnor m.m borta här hemma. Alla smågrejer fanns inte kraft att ta bort men får ta nya tag imorgon... Ska på behandling för min rygg och nacke imorgon, blir spännande... Får väl se hur det går;)

I kväll har jag varit på Partlite-visning hos Geka och självklart handlades det en del, som jag brukar på dessa partyn men jag älskar deras ljus och grejer så de pengarna lägger jag. Svindyrt men ååååå så mysigt och bra och doftar såå gott!
Det blev 24 stycken små ljus, en glasbehållare (har jag flera stycken men älskar dom), och ett stort blockljus som det lyser genom hela ljuset ända ner när man tänder det, så himla vackert!

Ville ha mycket mera men tyckte att nästan 600 kronor får räcka denna gång:)
Vill dra in till stan egentligen denna veckan med innan skolan börjar men sambon jobbar t.o.m på klämdagen och hade velat ha med honom så jag vet inte hur det blir nu... Hade velat handla lite kläder men men... Kanske inte är meningen att jag ska ha något...

Tyvärr har det inte blivit någon promenad idag men maten har funkat rätt bra, mitt kaloriintag är helt okej förutom den urgoooooda kakan hos Geka som jag bara var tvungen att smaka på! Löved it!
Har vårdat min stora vovve idag, klippt bort fula tovvar och kardat honom och han njöööt av fulla muggar den lilla fisen. Mina vackra små babysar, vad skulle jag göra utan er! Gladare livligare varelser får man leta efter när jag kommer hem, det är kärlek det. Och när de kryper intill mig på kvällen och både Desoto och Tjabo tittar på mig på natten med huvudet på sned med sorgsna ögon när de ser att jag inte kan sova eller knappt vända på mig i sängen, då värmer det i hjärtat när de tvättar matte på händer och pussar mig och ska vara så nära. Älskar er!

Tjabo och Desoto <3


Nu längtar jag efter vår och värme, har inte snön kommit nu kan jag vara utan den... Nu ser jag framåt och hoppas på ett bra 2012 :)

Underbara Öland sommaren 2008.