söndag 8 april 2012

Lyckan är total trots motgångar

Dålig uppdatering har det varit men måendet är inte på topp men man får göra det bästa av det. Går inte gräva ner sig för det, jag biter ihop och njuter av livet och ser fram emot det som snart kommer ske i mitt liv... Ja, hemligt för en del och för en del inte. Ja, jag vet att jag har valt ut vissa och vissa inte men så vill jag ha det.
Jag var på CT på nacke och rygg för ett tag sedan och har fått veta att jag har diskutbuktningar i alla diskarna. Min läkare på vårdcentralen frågade vad jag tog för värktabletter dagligen och jag svarade sanningen att jag inte tar något. Jag såg en chockad läkare som undrade hur jag klarar mina dagar men tyckte samtidigt att det var en bra inställning eftersom om värktabletter ska hjälpa mot min värk mot min hypermobilitet och bindväv och alla muskelfästen och diskar och fan och hans moster så måste jag ta flera tusen tabletter sa han. Enda hjälpmedlet är sjukgymnastik och dit ska jag på torsdag.

I skolan är det mycket nu, 3 arbeten som ska vara inlämnade på påsklovet men jag är klar med 2 stycken och har påbörjat det sista som är riktigt mastigt. Ska fortsätta imorgon så det är dags att gå och lägga sig nu.

Ska försöka uppdatera lite oftare...