måndag 7 februari 2011

Äntligen!!!

Nu äntligen har jag fått tid till Västervik! 8 Mars blev det, långt kvar men ändå något att se fram emot ju. I går var vi och köpte varsitt nattduksbord till barnen, blev kanonbra. Så nu har de varsin klockradio på och ljuslyktor. Madde har en sänglampa på sitt men Stoffe har ju sänglampa på väggen över sängen.

Vi beställde en ny soffgrupp till TV-delen också, nu har vi 2svarta ektorpssoffor och ett soffbord i ek men det ska Madde få till sitt rum. De sofforna är inte så gamla men lite trångt när vi ska sitta vid TV:n 4stycken när barnen är här. De nya är också jättesköna, de kommer hem den 14:e;)

Inatt har jag kunnat sova skapligt, armen var åt he**ete i morse men den är ju som den är... Mattias och jag har haft frukost tillsammans vid 9.00 och myst lite. Han kommer väl vid 12.00 igen på lunch. Ikväll är barnen och jag själva för han ska på möte.

I helgen skulle jag vilja åka till det dansstället där jag och Mattias träffades, bara för att få komma ut och tänka på annat. Men då är ett problem! Vem ska ha hundarna??? Det ligger ju i SödraVi, men hans föräldrar kanske skulle kunna ha dom på kvällen en stund men då har de ju sin katt också och då måste de hålla koll på dom så de inte ryker ihop. De har inte gjort det nån gång för Moa som katten heter blir mest rädd och springer iväg.
Vi får se men det skulle vara så skoj, det är BlackJack och det bästa bandet i puben;)

Syrran ville också dit och min kompis Louise och hennes kille ska också dit, jaja hoppas kan man ju;)