torsdag 11 augusti 2011

Good girl

Häromdagen fick jag vet att jag kommit in på högskolan i Borås och idag fått beviljat att jobbet betalar mej en FET studielön! Me like alot:) Men när lyckan var på topp så ringer personalavdelningen och säger att utbildningen i Borås på distans inte är den riktiga vårdadministratörsutbildningen, gahhhh vad arg jag blev eftersom de sa det till mej. Efter den utbildningen är jag inte beviljat att få jobb som det på min arbetsplats så nu ska högsta chefen på jobbet försöka "KÖPA" mej en plats på vårdadministratörsutbildningen i Jönköping...GOOD LUCK säger jag bara eftersom jag stod som 30:e reserv... Faan jag som var så glad att inte allt gick emot mej för en gångs skull... Aja, bara att ta nya tag igen... :(

Har haft en förbannad huvudvärk i 3 jäkla dagar me, igår var jag på sjukan och fick en starkare migräntablett så att jag kunde få sova inatt. Skulle ta 2stycken och sen somnade jag. Skulle köpa hem det sa de eftersom det finns receptfritt.
Nu ska vi lägga nytt tak här hemma, ska bli gött eftersom det började droppa in häromdagen i vindstrappan...hmm dags nu tänkte vi. Bara att gilla läget och kosta på huset ännu mera. Men ska vi bo här hela livet så lönar det sej ju i längden.

Nu hoppas jag på att jag mår bättre i skallen till helgen eftersom det nalkas fest!!!=)
Nu måste jag ta tag i lite saker här.
Tjing tjing!