onsdag 21 mars 2012

Ljuvliga dag

Idag vaknade jag klockan 05:20 och trodde att det var dags att gå upp eftersom jag kände mig ovanligt pigg och ovanligt glad =) La mig ner och somnade om men ångrade detta när klockan ringde 06:00 eftersom jag var tröttare än innan...
Men upp ur sängen kom jag, plockade fram kläder och sen in på toa och fixa sig och sen slänga i sig frukost som inte består av något bra nu varje morgon... Nyponsoppa med biskvier, jag är ingen frukostmänniska så det måste bli något gott och läskande.
För mycket socker egentligen för min del just nu men det blir bara en halv mugg så häller i lite fet grädde =)

Sonen i hängmattan 2011
Färden till Vimmerby gick bra med solglasögon, härliga rixfm med bra musik, morgonen bestod av förbättringskunskap och efter fikat vid 10:00 hade vi Hälso- och sjukvårdsadministration som vi gjorde ett arbete i våra basgrupper. Våran grupp skulle göra ett informationshäfte för patienter i offentlig vård om smittskydd och journalhandlingar. Riktigt skoj faktiskt, skulle bli färdiga idag och det blev asbra!

På lunchen satt jag och mina två bästa flicks i klassen med våran standardlunch... Proteinbar och cola zero=) Vi satt på en bänk i solen med våra olika smaker, banan-choklad, fudge och forrestfruite. Efter mysigt sällskap med dessa tjejer som jag gillar skarpt var lunchen över och vi fortsatte med vårat arbete som vi blev klara med innan eftermiddagsfikat så efter lite kaffe så drog jag hemåt.

Hämtade ut lite paket till mibn skrivare/kopiator och sen hem och fixa middag, ris och kassler fast blev ytterst lite kolhydrater för min del. Mattias fixade kaffe efter maten och barnen som älskar att gå ut med hundarna gick ut en rejäl runda.
Jag var skittrött och valde mellan att gå och lägga mig en stund eller sola... Valde sola. Med go musik i öronen och varmt som satan så somnade jag och vaknade av en smäll och det blev mörkt men sååå skönt det var.
Nu väntar jag på att Greys anatomy ska börja och imorgon har vi hemstudier i anatomi som jag redan gjort så det är bara att skicka in det imorgon, GÖTT eftersom det ska bli underbart väder=)

Ha det nu härligt i solen i morgon så höres vi snart!