tisdag 26 oktober 2010

Bloggtoppen.se Viralila : http://viralila.blogspot.com/ - Sveriges bästa bloggar - Lista din blogg

Bloggtoppen.se Viralila : http://viralila.blogspot.com/ - Sveriges bästa bloggar - Lista din blogg

Att livet kan vara så underbart...

I går så hade jag och Mattias varit tillsammans i 2 år... Tiden går så sjukt fort! Jag var hemma från jobbet eftersom jag hade så jä-la ont i kroppen och febrig. När jag tagit Ipren och den börjat verka så var jag bara tvungen att sätta mej i bilen till affären, jag ville ju överraska min älskling.
Först åkte jag till Ica och handlade in mat och sen till blomsteraffären där jag köpte 10 rosor och en liten bok med verser som förklarar min kärlek till honom. Ja och så fick han en kylskåpsmagnet också...där det står "själsfränder" på ;)
Jag lagade inbakad fläskfilé med cantadouost, hasselbackspotatis, champinjonstuvning och sallad. Vinet hoppade jag över kl.16.30 på eftermiddagen...
Senare bryggde jag kaffe och gjorde efterrätt: Glass, grädde och Cocktailbär men kaffe och en liten Jägermeister till. MUMSIGT va det!

Christoffer fick sina 2 par glasögon igår med, idag är han hos Mattias på prao-dag så de var här och åt frukost vid 09.00 och middag 12.00. Han har haft jätteskoj!
Han fick välja ut sej en tidning och godis för att han hade varit så duktig.
Jag saknar mina barn nu, det känns så långt till fredag...

Imorgon jobbar jag kväll, ska på Heroma-utbildning på dagen också så blir att åka lite tidigare imorgon då.
Jag gick med i Viktklubb på internet för ett tag sedan och jag var så duktig att jag gick ner 2 kg på 2 veckor...! Men när jag inte varit pigg nu så har jag inte orkat bry mej tyvärr. Nu ska jag ta tag i det igen!!! Ska logga in när jag är klar här ;) Måste bli lite snyggare till jul ju...hmmm ;)

Första bilden på mej och Mattias tillsammans


  

Snyggast.se ;) <3