onsdag 3 augusti 2011

Life

Igår kväll tog jag och Monica en slät kopp kaffe och ladde för träning och sen var det gymet som gällde. Hård träning på crosstrainer med bra puls och magen fick sitt så det stod härliga till. Nu har vi räknat ut vad vi ska ligga på i puls för bästa fettförbränning och det känns gött=)
Sen hem och tog en go dusch, kvällsmat och tv kombinerat med soffhäng.
Som vanligt blev det att sitta uppe sent och varmt som attans i sovrummet trots att vi haft öppet hela kvällen så jag knappt sovit något inatt...

Snart ska jag ta in tvätten som hängt ute inatt och hänga ut en ny, så fräscht när det hängt ute. Funderade på att åka till sjön en sväng men såå tråkigt att åka själv:( Kanske ringer till barnen som är hos sin pappa och frågar om de vill följa med i eftermiddag. Då kan jag passa på att gosa lite med dom också=)

Ringde vårdcentralen nu angående min fot som de sa var ett ledband när jag vrickade den i vintras, är fortfarande en bula som är mjuk och när jag var i Eksjö och träffade en ortoped av en annan anledning för ett tag sedan så sa han att det var inget ledband utan ledvätska som läcker ut... Kan behövas punkteras, och nu gör det lite ont så tänkte att det är bäst att kolla upp det.

Varför ska vissa saker vara så svårt? Mycket i mitt liv som inte stämmer just nu...Önskar att man kunde dra tillbaka klockan och börja om från början ibland. Min Eds, pappas cancer och min systerdotter som jag hade så bra kontakt som bett mej dra åt helvete och kallat mej för subba för att jag vill hennes bästa och försöker få henne att förstå. Så som jag har ställt upp på henne, tagit emot henne här när hon har velat, följt med henne och kört henne, vi var i stan och hon fick kläder för att jag älskar henne. Man blir så ledsen, jag tror jag har förlorat våran kontakt vi hade för gott. Jag har sagt att jag inte är arg på henne utan bara är rädd om hennne. Jag kallade henne för otacksamma ungjävel, men det var för att jag blev så ledsen och förbannad när hon kallade mej för detta utan anledning. Tycker inte att hon hade rätt till det bara för att jag vill hennes bästa.

Om du läser detta Kimberly! Jag älskar dej och vill inte att du ska vara arg, jag vill bara att du ska vara rädd om dej p.g.a att JAG är rädd om dej. Jag sa att jag finns för dej när du vill... Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra för dej, jag trodde på dej och vill att du visar att jag hade rätt.
Tänk på att skolan måste gå före om du ska komma någonstans i livet, du vet att du får en bra utbildning och kan jobba med det du vill efter detta. Släng inte bort detta nu utan gör ditt bästa, det är din sista chans annars har du ingen framtid i yrkeslivet. Du måste se till att ingen påverkar dej till annat utan säg ifrån när DU vill. Lycka till.