torsdag 14 juli 2011

Mör

Hua, vad mör jag är i kroppen idag... I förmiddags begav jag mej upp till gymet med pulsklocka och shuffle! Har inte varit där på lääänge... Jag vet att jag måste begränsa min träning så jag sprang först några kilometer, sakta! Tränade ben med 20kg tyngd med skivstång och mage på boll så det stod härliga till=)
Kändes i kroppen kan jag lova, men såå himla skönt att svettas med go musik i öronen. Måste skaffa gymkort nu igen så jag kan köra igång med det jag får och kan.
Golfarmbågen smärtar hårt men smörjer med Voltaren så det står härliga till...

Efter proteinintag och dusch så begav vi oss till Gränna en sväng, skönt med bara en dagsutflykt. Har ångest som fan nu att jag åt hamburgare där eftersom jag började med Detoxjuicer igår!!! Inte bra alls!!! Gick jättebra igår, men gick utför idag. Får tänka att jag tränade bort kcal idag men inte så att det täcker det jag åt tyvärr...
När jag kom hem så var jag så trött i kroppen på grund av värk o.dyl så jag däckade direkt och sov i 2,5timma!!! Vaknade chockad över att klockan var så mycket. Jag har inte ont när jag springer men armarna är inte roliga så jag ringde och sa återbud till sjukgymnasten igår.

Nu slappar vi lite i soffan och kollar Speedway.
Idag fyller min systerdotter 6år, helt galet vad tiden går. Hon börjar skolan nu i höst och jag tycker inte det var längesen jag fick veta att hon kommit till världen! Grattis till dej Amy <3

ha det gott!/ Linda