lördag 25 september 2010

Äntligen hemma igen

Idag har Madde haft "Dagsverkedag", hon har varit hemma och städat hela källaren + sitt rum och toaletten nere, plockat ur och i diskmaskinen och varit på promenader med Desoto.
Vid ca 13.00 hämtade jag hem Mattias och det är så skönt att han är hemma nu, han ska bli kallad till Ryhov för ytterligare tester... De misstänker kärlkramp, på en kille som är 32 år!!!!

När vi kom hem lagade jag mat och i eftermiddag innan barnen åkte till Anders så fikade med riktigt svullofika.... ;)
I kväll har vi bara myst i soffan med tända ljus, räkmacka och vin <3 Det är så skönt att bara vara ibland.

Jag har ringt fibromyalgiförbundet idag men ingen svarade fast de sa att expeditionen skulle vara öppen... Bara att prova på måndag igen... Idag har jag haft ont lite överallt igen...as usual... Jag försöker att inte gnälla varje sekund men när jag bara kanske gör en liten grej så säger jag automatiskt: "Aj, faan"!!!
Men min man är så himla go och förstående, han frågar om han ska göra de saker som han vet jag får ont av att göra och märker när jag får ont, hur kan man ha sån tur i livet att få tag på en sån underbar man???
 Jag bara undrar ibland... Jag älskar honom såå, skulle inte kunna vara utan honom i livet.
Saknaden de här 2 dygnen efter honom har varit enorm!

                                                          
Idag fyller min moster år och imorgon fyller hennes dotter, alltså min kusin Ajsan år. Önskar att man kunde åka och bara överraska och säga grattis.... Jag saknar mina nära och kära så otroligt mycket ibland och det är väl då jag ringer och ringer och ringer... Pappa är alltid stressad medans mamma bara pratar på ;)
Nä nu står det sömn på schemat ;)