söndag 5 december 2010

Underbar helg

I helgen har vi varit i huset i min hemort Silverdalen som pappa har gjort i ordning, det är  renoverat från topp till tå ;)
Vi var där förra helgen också men då var barnen med och vi gick på julskyltning i Hultsfred.
denna veckan som varit har min ena systerdotter varit här, hon har haft prao på sjukhuset i Eksjö på kirurgen, det var jättemysigt att ha henne här.

I går gick vi på stan i Vimmerby och jag fick en underbar kofta av min älskade sambo i namnsdagspresent. Jag har tittat på den ett tag men känt att pengarna inte räcker till nu när man har sjukpenning...
Idag var vi hos farmor och farfar och fick gott fika sen slappade vi och tog det lungt innan vi begav oss hemåt.
Denna veckan måste jag lägga på julkorten som kommit hem, vi har beställt foto-julkort. De blev jättefina, en bild på Desoto som jag tog ute i snön.

Andra advent idag och bara 2 veckor kvar till jul och julklapparna är inte klara än! Jag brukar vara klar i november, börjar få lite panik nuuu. Madde fyller 14år om en vecka men vi får gratta henne på kvällen för på fredag åker barnen till Helsingborg över helgen med pappa och hans sambo. De ska fira henne där och åka över till Danmark och sova på ett underbart hotell som jag och Mattias varit på. De ska få ett eget rum, får väl se hur det ska gå när de ska sova ihop själva. Blir nog att Christoffer får sova med pappa och Madde med Kerstin.

I morgon kväll är det information i Furuliskolan tills Christoffer kommer upp dit i 6:an i höst, usch vad tiden går och då börjar madde 9:an. Men det är ju bara barnen som blir äldre, inte jag... ;)

Nu ska vi mysa med kaffe vid brasan och tända ljus.
Adventskramar till er alla!

Huset i slutet på november.

Denna bilden har vi på julkorten.

Adventsbild på Desoto.