söndag 10 april 2011

Ja herregud, ibland är livet bra svårt för en del människor... De tror att de är sååå bra och allt sånt där som ingen annan är :o... Men jag som är en vanlig alldaglig person som lever mitt liv i min egen vardag och är mej själv och KAN verkligen inte göra mej till, orkar inte snacka skit om andra människor mer än att jag kan ha en åsikt ibland men det anser jag inte som skitsnack, eller?

Jaja, vissa lever och lär sej med tiden att det går inte hålla på i evighet med att vara falsk... Jag bara känner att min energi och ork måste gå till annat än att engagera sej i sådana personer. Jaja, sånt är livet... !

Igår skulle jag ta min första promenix på ett bra tag, tänkte att: "Ta det nu lungt Linda, hasta inte på"!
Men efter 10 meter tänkte jag att: "varför inte testa att småjogga lite"... Det gick ganska bra så jag ökade takten och utökade även rundan, men backarna klarade jag inte på grund av knäna men kändes skönt efteråt!
Idag känns det väl sådär, nöjd efter gårdagen men lite pain...träningsvärk får man ju räkna med även att jag stretchade efteråt men bäckenet och höfterna tog lite stryk.

I morgon ska jag tillbaka till Västervik och ska träffa ett helt Team med folk som kan allt detta om Eds, ska bli intressant att se vad de säger.
Nu blir det lite soffhäng!=)