fredag 20 april 2012

Löpning blev det

Sist jag skrev så var jag så sugen på en löparrunda och visst blev det det och helt fantastiskt skönt var det att komma ut i skogen och andas den friska luften i solskenet. Kändes helt okej efteråt och på kvällen men kunde sen knappt gå på 3 dagar:( Höfterna sa nej och höger knä bara vek sej bakåt... Så jävla förbannad jag blev!!!
Nu känns det lite bättre men fortfarande smärtar höfterna. Blev oxå magträning med gummiband när jag kom hem.
Bara att inse att löpningen får jag lägga ner helt efter att ha varit ett träningsfreak i alla mina dagar. Sprang ju flera mil i veckan bara för 5-6 år sedan. Allt har gått så förbannat fort och jag blir så less på skiten.

När jag var hos sjukgymnasten så sa hon att jag ska kunna träna igen men på rätt sätt så vi får väl se hur det ska lösa sig.
Aja... Idag är det i alla fall fredag och blev en hemmadag från skolan på grund av halsont, ont i kroppen och somnade vid 4 imorse. Kunde inte ligga på min favoritsida eftersom höftkulan är helt jävla körd.
Mina barn åker ifrån mig idag till sin pappa så det blir tomt till torsdag nästa vecka då de kommer igen men jag hoppas det går fort. Blir en lugn och skön helg i alla fall med bara lite småpyssel. Ska till Nässjö en sväng och inskaffa lite grejer och på söndag ska vi lämna Tjabo på klippning. Ska hinna med och sola i helgen oxå, måste passa på när jag har solkort.
Nu väntar jag in sambon som snart slutar för dagen, sen handla och hjämta barnen i skolan. Blir nog marängsvisch innan de åker iväg:)

Ha en trevlig helg!