torsdag 25 augusti 2011

Nytt liv

Nu är det dags att börja ändra livsstilen under 12 veckor till en början. Igår var jag på första Herbalifekursen och startar med deras program idag. Jag går inte efter deras produkter eftersom jag hade skickat efter i stort sett samma slags produkter från gymgrossisten innan jag visste att jag skulle gå med.
Jag skickade efter ett paket med olika produkter till ett mycket bättre pris och Herbalifes produkter är ju svindyra. Hoppas att min metod funkar lika bra=)

Min dag ser ut så här ungefär:
Frukost 9.00: Shake, multivitamintablett, Omega3tablett
Mellanmål ca 11.00: Frukt och Kaffe
Lunch 12.00: Shake
Mellanmål ca 14.00: Proteinbar eller keso med frysta tinade jordgubbar
Middag 16.30: Vanlig husmanskost men undviker högt GI-värde.
Kväll: Grönt te och ev någon frukt.

Om jag tränar på gymet ska jag ta utav vårat andra proteinpulver med vassleprotein och kreatinpulver i för muskelmassan och för att jag vill ha det andra till frukost och lunch.
Jag ska dricka ca 2liter vatten/dag, inte så förtjust i vatten men kör det i min kolsyremaskin så blir det godare och droppar i lite citron.

Ny musik ska in imin Ipod och eftersom jag inte har styrketränat på länge och måste ta det lungt både för muskelfästenas och bindvävens skull så kommer jag gå efter ett styrketräningsprogram för
nybörjare. Till en början kommer jag köra utan vikter på maskinerna och bänkpress med hantlar på max 3-4kg men ska känna mej för. Nu blir det lugna tag men jag har aldrig kunnat ta det lungt när jag tränar så det är något jag måste lära mej och pränta in i huvudet att jag SKA! Lungt och fint i början, de första veckorna ialla fall och om det känns bra ökar jag succesivt.

Nu är det dags att sätta fart lite: Hänga tvätt, lägga i ny tvätt, dammsuga, mellanmålsdags och ny musik i min shuffle!=)
Om jag är taggad? Jaaaa! Nu kör vi så det ryker!:D

Ska försöka uppdatera här lite oftare, både för min egen skull och kul om andra läser. För min egen skull är det bra så jag kan gå tillbaka och titta vad jag gjort o.s.v.

Tjing Tjing!