måndag 25 oktober 2010

Kallt, mörkt och isigt...

Varje morgon man åker till jobbet eller går ut med hunden så är det mössa på. Det har gått så himla fort nu.
Det är längesen jag skrev något nu...
Har varit trött, lat och bara inte orkat.

Min son har varit dålig, fick åka till Jönköping förra veckan. Han hade så ont i sina ögon, i huvudet och höll på att svimma ett par gånger. De tog boreliaprov, kollade ögonen där de konstaterade att han behövde glasögon och att höger öga sitter lite längre fram än vänster... Så de röntgade hjärnan också för att utesluta tumör eller blödning... Det konstaterades istället att han har vätska i en ventrikel i hjärnan som är på gränsen till normal. Nu är han pigg och glad igen ;)

Stegtävlingen på jobbet funkar kanon! Jag går ju ut med Desoto och då samlar man på sej lite.
Valpkursen är avslutad och vi fick ett superfint diplom som vi ska köpa en fin ram till.

Jag var på vårdcentralen förra veckan och där sa de att jag har en släng av fibromyalgi... Ingen träning för min del längre... Säger någon att jag ska träna upp mina muskler så ska jag inte lyssna för det blir bara värre då så jag får nöja mej med mina promenader. Värken blir värre nu när det är kyligt känner jag. I går klev Desoto på mina fötter och jag hade bara lust att skrika och värken höll i sej länge efter det. Så himla skumt det är... Blir spännande att åka till Tranås och se vad den ortopeden säger 1 november.

Idag firar jag och Mattias 2 år och syrran fyller 39år, GRATTIS älskade syster yster! Älskar dej <3
Får väl försöka hitta på nåt mys idag fast jag ligger i nån slags äcklig influensa, fyyyy!
Nu sitter jag och kurar under en filt med en underbar brasa tänd och en kopp kaffe. Mat är inte att tänka på, mår bara illa.





Barnen sommaren -10







Grattis syster! En liten blomma på din dag!