torsdag 5 januari 2012

She saved my day

Har varit hos en helt fantastisk tjej/kvinna idag som masserade mig, eller rättare sagt gav mig en behandling som heter DUGA i ca 2 timmar!!! De ni...hon slutade inte förrän hon ansåg att arbetet var klart och inga stora pengar alls för den tiden.
Jag kan vrida huvudet! Jag var så glad när jag åkte därifrån att tårarna kom av lycka!

En sådan behandling har jag inte varit med om sedan jag hade min massage 1 gång varje vecka hos Åsa! OCH som jag saknat Åsa under dessa år sedan hon slutade. Äntligen har jag hittat en ny Åsa=) Lycka!
När jag kom dit så började vi skratta båda två eftersom vi känner varandra men inte vetat namnet på varann...haha livet är bra mysko ibland.

Vi tyckte det var jätteskoj båda två eftersom vi inte har varken träffats eller pratat på flera år. Jag fick börja med att fylla i en hälsodeklaration vilket jag tycker är kanon så hon vet vilka mediciner jag äter och vilka sjukdomar jag o.s.v.
Sedan gick hon igenom hela kroppen från klockan 11.00-12.45... Jag bara gapade när jag tittade på klockan när jag kom ut i bilen.

Jag mådde lite halvtaskigt på slutet, kände att jag började må illa och blev yr men det satt så mycket skit överallt på mig, och för en gångs skull så på något konstigt sätt så fick hon bort småknutar med nån grej hon tryckte med på mina triggerpoints.
Jag fick vatten som man ska efteråt och lovade att dricka mycket hemma och att jag ska stretcha sätesmuskeln hemma och jag ska ringa henne så fort jag vet hur jag kan komma till henne nästa gång med skoltider o.s.v.

Resten av dagen har jag varit helt slut i hela kroppen, har inte orkat något alls. Hon är väldigt hårdhänt men så vill jag ha det för då vet jag att det gör nytta även att jag höll på att sparka till henne några gånger, hahaha...
Imon kommer jag inte kunna sitta på röva p.g.a träningsvärk, det brände ju som as verkligen i bindväven, men det går över=)



Ta dagen som den kommer och njut av varje stund som man får ha hälsan i behåll!