söndag 28 augusti 2011

Härlig helg

I fredags åkte vi till Hultsfred på förmarknad på kvällen. Sedan åkte vi upp till stugan och sov där på natten. Åkte därifrån i lördags till Hultsfred igen på marknad men jag köpte bara 16par strumpor för 100kronor;) Tänkte köpa en bra träningsväska men gjorde det inte och ångrar mej förstås nu efteråt...
Efter marknaden åkte vi till vårat andra hus i Silverdalen där min syster med pojkvän och hennes minsta barn var. Vi åt god mat och drack gott.
Idag hade vi släktkalas och firade Amy och leo som har fyllt år.
Unnade mej lite smörgåstårta men tårta tog jag ingen, skrapade bara av 3 jordgubbar :D

Vi åkte därifrån innan 16.00 och tog med oss Kimberly hem och skjutsade henne till sitt hem i Gränna. Tyckte synd om henne som egentligen skulle åka buss och byta 2gånger med mass, massa packning!
jag köpte lite mat till henne så hon skulle klara sej. I fredags fick hon ett par adidas träningsbyxor av mej som inte jag kan ha längre, jag har typ använt dom 2 gånger... Idag fick hon ett bälte:)
Undrar om någon skämmer bort denna tjej som jag. Önskar hennes syster var här oftare så jag kunde skämma bort henne lika mycket! Men hon kommer kanske hit 30september så då ska hon bli bortskämd av moster:D

Motionen har gått bra i helgen. I fredags gick jag ca 60minuter, i lördags 2 timmar och idag 30minuter. Imorgon ska jag försöka ta mej upp till gymet igen.
Jag har skött mina proteinshakear och mellanmål bra men känns inte som om jag gått ner ngt men hoppas på det.

Ikväll har jag anmält mej till Zumba som börjar här hemma i september. Blir spännade att prova på.
Imorgon åker jag till Vimmerby folkhögskola och ska prata med henne som har hand om Vårdadministratörsutbildningen och vara med på Introduktionen. vet inte än hur jag ska göra eftersom jag måste resa varje dag och om jag ska åka buss måste jag åka 05.55 från Eksjö och är framme i Vimmerby 08.10. Men vi får se vart det leder.

Nä nu ska jag sova med sambo och vovvar!

Tjing tjing!