torsdag 7 april 2011

Jag är lite lat nu för tiden, har ingen ork att sitta och blogga längre. Igår upptäckte jag att jag troligtvis fått tandlossning!!! Jag är livrädd fast jag inte visar det... Det började isa i 2 tänder i nerkäken och jag tittade i spegeln och ser att tandköttet är så pass långt ner att tandroten syns, Gahhh!!! Va f-n är detta???
De frågade i och för sej i Västervik om jag hade problem med tänderna på grund av min Eds men jag sa bara att tandläkaren säger att jag borstar tänderna för hårt, vilket jag inte tror att jag gör...

Ska jag tappa tänder nu eller va fasen händer egentligen? Någon som haft detta av er med Eds???

Igår var det föräldramöte inför Maddes konfirmation så jag tog med mej Kimberly min systerdotter som bor här nu eftersom hon har praktik på Ica och vi var där ca 1 timma och fick information.

Och detta med LCHF... Ska jag lägga ner det eller när fasen ska jag ta tag i det egentligen? Nästa vecka kanske när det inte är några barn här, när jag inte behöver tänka på att barnen måste ha i sej rätt mat o.s.v. Jaja, jag får se om orken finns men mina promenader måste jag ta tag i men i dag blåser det ju så det går knappt gå ute. Jag var ute och gick med hundarna förut och tala om motvind...=)
Något positivt är i alla fall att våren är här och att jag har börjat använda mina rosa nya converse och min nya rosa "Ice" jacka som jag har fått av mitt hjärta. Då är ju våren kommen när conversen kommer fram!
Mina vita får åka i tvättmaskinen och hoppas på att bli lite fräschare, älskar mina converse. Kan ha dom till allt, ett par snygga tajta jeans, leggings och kjol eller klänning eller bara till ett par korta jeansshorts!
Jag har redan köpt 2 par gympadojor och ett par vita tygskor ska inskaffas med men jag måste tänka på att jag köpte 1 par Nike, 1 par adidas och 1 par Reebok förra året så när fasen ska jag hinna använda dom???
Till campingsemestern kan jag ha med mej upp till 7par skor men använder inte hälften, men bra att ha med sej ialla fall jue...

Nu har jag ätit frukost, kaffe givetvis. Bra där! Får ångest när jag äter hela tiden, är bara hungrig men funderar på om det kan vara värktabletterna som gör det. Men men så är läget.
Nä nu har jag skrivit tillräckligt för nu så jag säger HEJ SVEJS=)
Men är man skonarkoman så är man, löööve it=)


Mina nya Converse som har stått hemma ett par veckor och väntat på att börja bli använda=)