lördag 24 september 2011

Härlig lördag...

Ja, då var det helg igen och sjuk... Varje höst samma sak, hosta och febrig och hostmedicin med morfin så man blir astrött!
Åkte till skolan i måndags men hade då inte sovit ordentligt på 3 nätter så det var ju livsfarligt att köra så långt, i tisdags var jag hemma från skolan p.g.a feber och hostan var hemsk.
I onsdags var vi några från klassen som var i eksjö och intervjuade läkarsekreterare och i torsdags var det pluggdag hemma så jag var helt säker på att jag skulle vara pigg tills i fredags så jag kunde åka till skolan men hade feber trots alvedon på torsdagskvällen...

På måndag ska vi på studiebesök i Jönköping, på tisdag skriftligt prov i sökord- Medicinsk dokumentation och torsdag blir säkert skriftligt i Anatomin... Blööö, men det är bara till att plugga på. Huvudvärk så det bara skrällde om det i eftermiddag så det var sängen med vovvarna efter jag skrivit 9 sidor anteckningar i Med.dok och vi sov gott i nästan 2 timmar... Sen upp och bryggde kaffe och satte mig sen och pluggade. Mattias förhörde mig och tyckte att det gick jättebra eftersom det typ bara var ca 5-6 saker jag inte kunde på 9 sidor men jag blev skitarg!!!
Märker att jag ställer för höga krav på mig själv, hade ju alla rätt på första provet och räknar väl med att jag ska ha det nu med, men jag får ju vara glad att jag blir godkänd och OM jag blir det så jag slipper göra om det!

Nu ska vi kolla lite film och mysa, tänkte först sätta mig med Anatomin och plugga men jag tror att jag hoppar det ikväll...

Pussen och natti!