fredag 13 maj 2011

Mitt mål närmar sej!

Äntligen kan jag blogga!!! Blogger har varit nedstängt ett par dagar nu...
Igår gick maten bra och det blev ett antal shakes, en runda i spåret blev det med=)
Jag har sprungit en liten runda som jag trivs med och igår tänkte jag att jag tar en annan väg...Jag sprang in på milspåret och hoppades på att hitta den vägen jag ville ha... Annars var jag ju tvungen att ta resten på milspåret....=) Jag hittade till slut rätt och fann ännu en egen runda, skön och behaglig med lagom mycket backar. Jag  klarade till och med backarna med mina knän, kändes ljuvligt att kroppen höll ihop. Man kan ju inte annat än älska löpning!!! Blev som vanligt stretching i gröngräset.Det tog en aningen längre tid än sist eftersom rundan blev en aningen längre men det har känts bra efteråt. Synd bara att jag inte vet hur lång min "nya" runda är... Imorgon blir det ingen löpning eftersom vi ska åka ända upp till Strängnäs och titta på en bil men jag planerar en på söndag efter jag och min dotter varit i sta´n=)



När jag kom hem så gick jag igenom mitt styrkeschema som jag fått av sjukgymnasten fast jag gjorde inte precis som hon sa... Blev 20situps mer på Pilatesboll än vad jag skulle börja med, jag skulle bara börja med 15 situps p.g.a min Scolios. Men det kändes bra så vad fasen...=) Träningsvärken är gudomlig, känns att man gjort något!
Mitt mål är nu att springa 2-3 gånger i veckan och styrkeschemat görs varje dag. Vissa övningar 3ggr per dag. Bara att hänga i nu!!!


Nu har min favoritbok inom löpning åkt fram igen! Där står allt du vill veta! Finns även träningsschema och hur du ska och kan utnyttja din pulsklocka. En stor favorit=) Rekommenderas varmt!








När jag är ute och springer så tycker jag att Pulsklocka och Ipod är ett måste för att kunna njuta av rundan fullt ut. Vad har ni på eran runda för att ni ska njuta av den?



Ha det gott och svettas mycket när ni håller igång så hörs vi snart!