söndag 10 juli 2011

I torsdags kom vi hem från Öland efter underbara dagar hemifrån!!! Fick inte så många dagar med fint väder men det är bara skönt att komma bort ett tag. Vi är hemma nu ett tag men sen drar vi dit igen! Löve it!
Men fy vad massa man har att göra när man kommer hem... Klippa gräset, snickra, skrapa färg, måla, tvätta, städa, tvättat räcket och trappan på framsidan och det tråkigaste: Plocka ur husvagnen direkt när man kör upp på garageinfarten!!!

Jag bara älskar campinglivet, finns inget bättre. Tankarna finns nu att ställa upp vagnen på våran favoritcamping men det får vänta nåt år för nytt tak ska läggas på huset och lite annat som det går åt pengar till. Men sååå skönt det vore, det känns som mitt andra hem där på sommaren=)
Min bästaste kusin och hennes son har varit där samtidigt i deras uppställningsvagn och de kanske åker dit nästa vecka när vi kommer igen.
våran sista kväll hade vi myskväll tillsammans med pizza med barnen.

Nu väntar jag på att vovvarna ska äta så jag kan ta en härlig promenad med Desoto själv. Vi har bestämt att vi ska ta varsin och gå med, nyttigt att de får gå utan varandra också. Sent igår kväll tog jag en långis med vovvarna i skogen, det är skönt att gå själv ibland. Känna dofterna i skogen och bara njuta av mitt sällskap av mina små lurviga älsklingar. vad skulle jag göra utan dom????

Nu har jag sökt in på högskola i Borås, Vårdadministratör. Bara att hoppas nu på att jag kommer in. Den är på distans i 2år så nu håller jag tummarna!!!
Imon kommer Kimberly och Kelly hit och myser med sin moster igen, vi åker till Frödinge på tisdag så då åker de med oss hem.

Ha det gott!/ Linda