tisdag 2 augusti 2011

Vaknade imorse att termometern visade 38grader i solen på framsidan... Trodde först att det var fel på den men gick ut och visst var det hett ute!
Nu har jag hängt ut tvätt i solen, skulle sola lite tänkte jag...men det gick inte vara i solen. Då måste jag åka till sjön i så fall.

Det är ett tag sedan jag skrev igen, en hel del har hänt. Både massa tråkigheter och en del skoj med faktiskt. Men det är ju vännerna som gör att man kan få skratta, och tur är väl det för annars skulle livet vara bra trist!
I lördags var vi i parken, va skoj men lite folk så vi gick hem lite efter tolv. Susanne och Monica är ju för goa. Skönt med folk som är lite i min egen ålder, man märker sånt...aja nog om det=)

Igår var vi i Nässjö och gjorde lite ärenden men idag blir det inte mycket gjort mer än att ta hand om tvätt. Städningen tog jag hand om igår, SKÖNT!
Min syster och hennes kille är i Serbien nu men jag tackar honom där uppe för att det finns chatt på datorn så jag kan prata med min syster varje dag!;) Morgon, middag och oftast kväll med, löve it <3

Nu ska jag ta hand om lite disk och försöker också tagga träning ikväll eftersom jag börjat träna igen och skaffat gymkort. Nu är ett "Gottispaket" efterskickat från gymgrossisten med till träning och mellan mål, uppdateras mera senare=)

Tjing tjing!