torsdag 11 oktober 2012

Kallt och hemstudier

Fy vad kallt det var idag, -2,8 grader på morgonen. Är vintern redan på väg??? Idag har jag hemstudier men eftersom jag är färdig med allt så är det skönt att inte känns sig stressad och ha en deadline :)
Jag har varit ute med hundarna, var och köpte mig en fralla så nu har jag ätit go´frukost på min hemmadag. Har ont i örat och bihålorna men hoppas att det snart går över.
Det är mycket man ska hinna med när man för en gångs skull är hemma. Har ringt runt till läkare och olika ställen om min dotter som ska göra gastroskopi men remissen bara skickas fram och tillbaka och avvisas på barnmottagningen som säger hon är för gammal.... På medicinkliniken som säger att hon är för ung där och att det ska gå genom barnmottagningen. Skickas en ny till helt fel barnmottagning... till Tranås när hon går hos en läkare annars på barn i Eksjö. Grrr, vad arg man blir!
Nu fick jag veta av rätta endoskopienheten att den ska göras i Jönköping på henne så ringa vårdcentralen igen och säga det så nu hoppas jag att det går undan!

Imorgon är det fredag!!! Barnen kommer hit, veckorna går så himla fort som tur är så jag får hit dom snabbt. Madde ska kanske ha tjejkväll imorgon med massa tjejer som ska ligga över. Hoppas jag är piggare bara.
Nä nu ska jag kolla igenom lite om det behöver göras något i mina ämnen:)
Ha de gött!
/L

Desoto som valp. Hösten 2010.