söndag 16 januari 2011

Gått riktigt bra

Det brukar vara svårt att hålla sej ifrån alla godsaker på helgerna men det har gått riktigt bra min första helg. Jag har alltid svårt att äta frukost men har börjat med att vara uppe någon timma först så går det bra nu.

Matdagar Fredag och Lördag:
Fredag:
Frukost: Havregrynsgröt med äppelmos, 1dl lättmjölk, kaffe.
Fm: Frukt.
Lunch: Fika bestående av lunch-propoints.
Em: Frukt.
Kväll: Bakad potatis, hemgjord skagenröra, sallad och ryggbiff(nötkött). Kaffe
Eftersom jag har fredag eller lördag som "unnar"-kväll så åt jag "lite" chips och tog av mina 35bonuspropoints

Lördag:
Frukost: Havregrynsgröt med äppelmos, 1dl lättmjölk, kaffe.
Fm: Frukt
Lunch: Räksmörgås.
Em: Kaffe och pepparkaka
Kväll: rester sen fre kväll: Bakad potatis, hemgjord skagenröra, fläskfilé och sallad, 1 Blodapelsin och kaffe.
INGET GODIS=)

Idag har det blivit köttfärspaj till middag med en sallad gjord på majs, tomater och vindruvor. Tog vad jag hade hemma=)

Det blir ju tyvärr lite dåligt med motion eftersom jag har svårt att gå vissa dagar men idag gav jag mej fasen på det och sambon och jag tog med oss hundarna på långpromenad, det var superskönt!

Imorgon ska jag till arbetsterapeuten, ska bli spännade att se vad hon kan göra för mej och vad hon säger=)

Idag har jag bara känt att livet är skit men kändes bättre nu i eftermiddag. Jag blir så irriterad på att jag är så trött jämt så jag knappt kan stå på benen och idag var det ytterligare en sån dag. Hela dagen kändes förstörd när jag vaknade och såg att klockan var närmre 11.30!!!
När jag skulle gå ut och åka till affären så fick jag inte ens på mej skorna så då flippade allt ur bara och skon åkte in i väggen och jag stängde in mej i sovrummet och bara grät...Mattias frågade om han skulle hjälpa mej med skorna men då blev jag ännu mera arg och det har jag ju ingen anledning till egentligen för det var ju bara av välmening som han frågade, men det är så frustrerande att inte klara saker själv. 
Stackars min sambo vad han får stå ut med, han säger att han älskar mej hur jag än mår och han gör ju verkligen allt för mej.
Han är verkligen det bästa som har hänt i mitt liv <3