tisdag 4 oktober 2011

Dag 3- Mina föräldrar

Mina föräldrar har varit mitt allt sedan jag föddes. Jag har haft den bästa uppväxten man kan tänka sig. Mina föräldrar skildes när jag var 21 år och det var en jobbig tid som jag inte tar här...
De bor båda i Hultsfred, mamma bor ensam med sin katt i lägenhet och pappa med sin sambo i ett STORT hus... :)

Mamma och jag pratar varje dag i telefonen och pappa och jag minst en gång i veckan, han har liksom fullt upp jämt med sitt företag och massa jobb så jag vill inte ringa och störa för mycket.
Vet inte vad jag skulle ta mig till utan mia föräldrar!
--------
Idag blev det att vara hemma igen, får panik att vara hemma men jag har inte orkatv gå ur sängen knappt. Känner att jag kommer efter i skolan, men jag får göra det bästa av det och ta igen det. Provet de hade idag får jag göra nästa fredag.
Jag var med min son och togg vaccinspruta idag, han var jätteduktig. Han har lite skräck för detta med sprutor så han fick ta den innan alla andra så jag kunde vara med.
Tog en kort promenad med hundarna ikväll, såå himla skönt att komma ut när man inte orkat vara på benen knappt i 2 dagar!

Imorgon ska jag till Västervik på studiebesök på sjukhuset. Vi ska åka 8.15 från Vimmerby så jag måste åka härifrån vid 6.30 ialla fall.
Blir att försöka komma i säng i kväll.
Vi hörs imon! Natti:)

Pappa med min son Christoffer julen 2010

Mamma med min dotter Madde på hennes konfirmation maj- 11