lördag 20 november 2010

Vilken dag

Idag har jag fixat lite till advent. Så mysigt när den tiden snart är här. Nu har jag inte skrivit på ett tag, ledvärken har tagit musten ur mej totalt. Foten, knänna och armarna värker och tabletterna hjälper inte. Jag har varit hos en sjukgymnast nu och fått ett program och jag ska bli remitterad till specialister i Västervik.

Jag är så trött, trött och åter trött. Nu sitter jag uppe sent för att Mattias ska hämtas snart för att han har varit på personalresa till Göteborg idag.
Jag var på jobbet och fikade idag, alltid lite uppiggande att åka dit och träffa alla. När jag kom hem så fick jag ett blommogram som var från jobbet som det stod "Krya på dej! Från jobbarkompisarna", Underbara Ni!!!

Nä, nu vill jag sooova!
Natti alla!


Varje gång du tänker att du inte orkar längre. Kommer från ingenstans ett litet ljus.
Det lilla ljus kommer att förnya din styrka, ge dig kraft att gå vidare

5 kommentarer:

  1. Kyla och vintern är nog inget bra för oss tyvärr. Jag är glad att du började sjukgymnastik. Ja, och igen har vi advent… Ha en skön helg. Kram

    SvaraRadera
  2. Hej!!
    Vilken bra blogg. Har själv en blogg och skulle vilja länka till din text om Fibromyalgi och Hypermobilitets syndrom är de okej?
    De går att maila mig på speedgirlgirl snabelA hotmail.com
    Kram Petra

    SvaraRadera
  3. Beata: Nä, det är inget bra alls med kyla tyvärr men det är ju mysig tid nu.

    Petra: Visst får du det! Jag har googlat fram det.

    Suzan: Visst är det mysigt, Gör det! ;)

    SvaraRadera
  4. Älskar verkligen den här tiden på året. Det blir så stämningsfullt inne om kvällarna. Här har vi börjat fixa så smått även om jag tillhör de som anser att man ska vänta tills lördagen innna 1:a advent. Men i år blir det lite fusk här också eftersom vi ska tillbringa helgen på annat håll än hemma!

    SvaraRadera