onsdag 27 oktober 2010

Snart Halloween

Nu är det inte långt kvar till halloween är här. I år ska jag försöka vara ute i tid och köpa en pumpa, förra året letade vi överallt i Aneby, i Vimmerby och t.o.m i Västervik! fanns ingen så vi köpte en i plast med batteri.... ;) Jag bara SKA ha en i år...!

I kväll har det varit utbildning och jobb på schemat, ont i huvudet och värk i höger ben och vänster ankel. Gnällig igen, jag vet men det är såå himla frustrerande och ha värk jämt! Hatar!!!
I morgon är jag ledig och då ska äntligen jag och Stina ses med våra vovvar, jag har saknat denna bruden så det ska bli skoj! Desoto kommer ju skälla ut dom ett tag när de kommer men det tar jag tag i!;)

Tror faktiskt att det spökar här hemma... När vi flyttade hit så hörde vi något som slog utanför men när vi öppnade dörren så var det som om det lät inne istället, när jag är i tvättstugan så är det som om någon stampar på golvet på övervåningen så det skramlar i lamporna i källaren, lyset i tvättstugan är tänt dagen efter vi har släckt, i vintras hade vi satt Maddes element på fullt men när jag gick ner en dag så var det avstängt och ingen i familjen hade rört det, i går så stod dörren från Maddes rum ut till garaget öppen och den vägen går vi aldrig... Visst är detta skumt?! Kusligt faktiskt.

Det är ju ingen som stör oss eller gör oss illa men man undrar ju vad det kan vara... När jag var liten och skulle sova så såg jag alltid en vit skepnad som stod i min dörr när jag skulle sova, jag frågade mamma, pappa och syrran om de har stått där men det hade de inte. Jag kunde vakna av att jag kände att någon stod där och då såg jag detta. Jag kommer ihåg att jag blev rädd för ett ögonblick men nu när jag tänker efter så var det ju bara någon som ville skydda mej.
Får väl se om något mer händer...

Nä nu ska jag ta och inta min säng med vovve och man. Natti!!!


Jag och Stina November -08




Är detta mitt spöke mån tro.... ;)


1 kommentar:

  1. Jag måste också titta efter en pumpa i tid i år. Det låter lite kusligt faktiskt med det som händer hos er… Så länge det inte skadar någon eller är ilsket kan man ju klara sig, annars kanske ett medium skulle vara något att tänka på. Jag tänker på dig och fibromyalgi, allt du beskriver stämmer ju så perfekt. Det finns tyvärr inte någon medicin för våra besvär, en väldigt viktig sak är att lära sig leva med dem. Att kanske gå på sjukgymnastik med jämna mellanrum vid de största behoven och minska alla belastningar är utgångspunkten. Sedan få behandlig mot de olika symptomen. Jag önskar dig all lycka till och kram från mig.

    SvaraRadera