torsdag 20 januari 2011

Ny Header...

Hmm, skulle göra en ny header idag men den blev INTE bra!!! Passade inte alls... Orkar inte ändra just nu så jag får ta det senare=)

Nu måste jag gå och ta tag i en massa tråkig tvätt och plocka och greja lite... Nya köksbordet kommer imorgon så just nu är det sååå rörigt här, inget köksbord, allt står i hallen:(

Hej så länge. Vovvarna sover och det vill jag med göra!

8 kommentarer:

  1. Jag fixar räknare åt dig sen, kan göra en header också om du vill. Eller några olika du kan välja på. Jobba jobba nu.

    SvaraRadera
  2. Åh, va söt du e! Tack snälla!!!! ;)

    SvaraRadera
  3. Sötnosar..
    Mina hundar ligger på varandra eller så ligger Nellie framför Bazze mallan hans ben ihop rullad som en boll ;)

    Alltid kul med nya möbler/saker & få göra om :)
    Hoppas det blir bra!?
    Kramis

    SvaraRadera
  4. Har skickat mail till dig med en header (men hade ont om tid när jag gjorde den)och även gjort ett inlägg hos mig om besöksräknare. Funkar det inte ändå kan jag bara hjälpa mig om jag får ett tillfälligt lösenord och lägger in det på din blogg. Men jag tror du fixar det!

    SvaraRadera
  5. Wohooo, ser en räknare på din blogg minsann;-)!

    SvaraRadera
  6. Men varför i h-vete ser headern ut så där??? Så kan du ju inte ha det, måste försöka fixa till det sen idag men fattar inte varför det blivit så för i min burk är den jättefin och skarp. Ska göra vad jag kan.

    SvaraRadera
  7. Ja men visst, hihi jag fick till en räknare förutom det totala som inte ser ut som det ska om du kollar.... Står det tidigare + dagens... Det är kanske nåt konstigt med min burk annars kanske det beror på att jag lägger över det vidare till min. Skicka ett sms till mej så kan du få mitt lösenord och fixa det från dej innan du ändrar något, jag kan byta sen. Då får du gärna kolla räknaren med om du hinner och orkar alltså?;)

    SvaraRadera
  8. Ok. Skicka lösenord till mig för jag har inte ditt nr. 070-2237378. Fixar det ikväll. Behöver användarnamn också. Ja jag tycker det är roligt!

    SvaraRadera